Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

3η Συνάντηση Εργασίας της Συμβουλευτικής Ομάδας Δημιουργικής Οικονομίας της ΔΕΑ Αττικής

Περιεχόμενο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 16/12/2022, με την υποστήριξη του ΚΕ.Κ.Π.Α., στα γραφεία του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Αττικής, η 3η συνάντηση της Συμβουλευτικής Ομάδας (Σ.Ο.) της Δημιουργικής Οικονομίας στο πλαίσιο της Διαδικασίας Επιχειρηματικής Ανακάλυψης (Δ.Ε.Α.) της Περιφέρειας Αττικής.

Στη συνάντηση, η οποία διήρκησε τρεις ώρες και τη διηύθυνε ο Συντονιστής της Σ.Ο. κος Αγγελάκης Αντώνης, συμμετείχε η πλειοψηφία των μελών της Ομάδας, είτε διά ζώσης είτε διαδικτυακά.

Έγινε παρουσίαση των προτάσεων των μελών, συζήτηση επί της ουσίας αυτών και επιτόπου επεξεργασία τους, καθώς επίσης και κατηγοριοποίηση τους με βάση τους Τομείς Προτεραιότητας για τους οποίους προτάθηκαν. Επισημάνθηκαν από το Συντονιστή τα σημεία τα οποία θα πρέπει να βελτιστοποιηθούν προκειμένου η βάση στην οποία στηρίζονται να είναι ισχυρά τεκμηριωμένη και να πληρούνται τα κριτήρια που έχουν τεθεί.

Οι επικαιροποιημένες, μετά και τις απαραίτητες προσθήκες, προτάσεις, αναμένεται να κατατεθούν από τα μέλη έως το τέλος του έτους. Θα ακολουθήσει σύνταξη ενιαίου κειμένου, βασιζόμενο σε αυτές και ανάλυσή του στην επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση της Σ.Ο., η οποία ορίστηκε να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023.

CCI_2

 

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο