Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΔΕΑ Αττικής: 2η Συνάντηση της Σ.Ο. της Βιώσιμης Οικονομίας

Περιεχόμενο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 16/11/2022, στα γραφεία του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Αττικής, η 2η συνάντηση της Συμβουλευτικής Ομάδας (Σ.Ο.) της Βιώσιμης Οικονομίας των Αναγκών στο πλαίσιο της Διαδικασίας Επιχειρηματικής Ανακάλυψης (ΔΕΑ) της Περιφέρειας Αττικής. Η συνάντηση που διήρκησε πλέον των τριών ωρών, έγινε με την υποστήριξη του ΚΕ.Κ.Π.Α, υπό το συντονισμό του επικεφαλής της Σ.Ο. καθ. κ. Νίκο Θωμαΐδη, με την παρουσία του κ. Μιχάλη Γκούμα, αναπληρωτή Προϊσταμένου της ΜΟΝ-Ε.Σ.Ε.Ε και με συμμετοχή όλων των μελών της Ομάδας, τακτικών ή αναπληρωματικών, δια ζώσης ή διαδικτυακά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκε η πρόοδος, σε σχέση με την πρώτη συνάντηση, ως προς την κατάθεση τεκμηριωμένων προτάσεων ανά περιοχή παρέμβασης υπό τη μορφή απαντήσεων σε ειδικό ερωτηματολόγιο. Έγινε  αναλυτική συζήτηση, με ενεργό συμμετοχή όλων των μελών, σχετικά με τους τομείς και τις προτεραιότητες της Θεματικής Ενότητας της Βιώσιμης Οικονομίας στην Αττική και αναπτύχθηκαν προτάσεις για κατευθύνσεις δράσεων, αλλά και τη μεθοδολογία συνεργασίας των μελών και λειτουργίας της Ομάδας.

Τέλος, συμφωνήθηκαν τα αναμενόμενα παραδοτέα μέχρι την επόμενη συνεδρίαση της Ομάδας, η οποία ορίστηκε να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου.

 

image-2

 

 

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο