Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Δελτίο Τύπου Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Αττικής - 19/06/2020

Περιεχόμενο

Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής: Δυνατότητα συμμετοχής φορέων και ΜμΕ σε δίκτυο που εργάζεται για την υποστήριξη της επιχειρηματικής μεγέθυνσης  στην Αττική - Έργο SCALE UP.

Το SCALE UP είναι έργο του προγράμματος Interreg Europe το οποίο υλοποιείται από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής. Ο σχεδιασμός του προβλέπει τη βελτίωση των εργαλείων πολιτικής για τη στήριξη των ΜμΕ της περιφέρειας ως προς την ικανότητά τους να αναπτύσσονται σε εθνικές σε διεθνείς αγορές με την παράλληλη επιχειρηματική τους μεγέθυνση ενόψει και της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

Αναλυτικές πληροφορίες για το έργο μπορεί να βρει κάποιος στο εξής σημείο:

https://www.interregeurope.eu/scaleup/

 &

https://www.ptapatt.gr/el/node/284

Με το παρόν δελτίο καλούνται  φορείς επιχειρηματικότητας (ιδιωτικού – δημόσιου χαρακτήρα) όπως και ΜμΕ με επενδυτικές τάσεις εξωστρέφειας να ενημερωθούν για το περιεχόμενο του έργου και εφόσον εκτιμήσουν πως τους αφορά, μπορούν να ζητήσουν να ενταχθούν στο δίκτυο της Περιφερειακής Ομάδας Εμπλεκομένων του έργου για ενημέρωση και συμμετοχή στα επόμενα βήματα υλοποίησης του έργου & έως την ολοκλήρωση του, τον Αύγουστο του 2022. Για πληροφορίες επικοινωνείτε με το αρμόδιο επιστημονικό στέλεχος του ΠΤΑ Αττικής κο Γεώργιο Καλπούνια στο email gkalpounias@patt.gov.gr

Το έργο Scale Up υλοποιείται από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Αττικής και χρηματοδοτείται από το Interreg Europe και από Εθνικούς Πόρους.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Δελτίο Τύπου από εδώ: https://www.dropbox.com/s/aisnmub2706bm3j/DT_06_2020.pdf?dl=0

 

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο