Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης των Ελληνικών Καλών Πρακτικών του έργου Scale Up

Περιεχόμενο

Ιδιαίτερα επιτυχημένη η Διαδικτυακή Εκδήλωση που οργάνωσε το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής  σε συνεργασία με το Κέντρο Καινοτομίας της Περιφέρειας και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχ. Προγ. «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης στο πλαίσιο του έργου SCALE UP.

Πάνω από 120 εκπρόσωποι φορέων επιχειρηματικότητας ιδιωτικού – δημόσιου χαρακτήρα, όπως και ΜμΕ – επιχειρηματίες με επενδυτικές τάσεις μεγέθυνσης & εξωστρέφειας παρακολούθησαν στις 15/12/2020 μια ενδιαφέρουσα διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης των Ελληνικών Καλών Πρακτικών του έργου Scale Up σε διεθνές ακροατήριο από 6 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Παρουσιάστηκε αναλυτικά η πορεία υλοποίησης και τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του προγράμματος της Εργαλειοθήκης Ανταγωνιστικότητας του ΕΠΑΝΕΚ 2014-2020 από την αρμόδια Διαχειριστική Αρχή, οι πρωτοβουλίες και οι συνεργασίες ειδικού χαρακτήρα του Κέντρου Καινοτομίας Αττικής, ενώ συμμετείχαν επίσης με ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις για την αξιοποίηση των χρηματοδοτήσεων της Εργαλειοθήκης Ανταγωνιστικότητας οι εταιρείες Θεοδωρίδης ΑΕ (Έπιπλα Γραφείου – Κουζίνας) και Technikal ΑΕ (Κατασκευές Αλουμινίου). Την εκδήλωσαν πλαισίωσαν με ειδικές εισηγήσεις σχετικά με τις συνεργασίες τους με το Κέντρο Καινοτομίας Αττικής προς όφελος της επιχειρήσεων σε μεγέθυνση (ιδιαίτερα με την χρήση της έρευνας και της καινοτομίας), εκπρόσωποι του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) και του Τεχνολογικού Πάρκου «Λεύκιππος» του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος».

Η εκδήλωση διανθίστηκε με την παρουσίαση των δράσεων του ΠΤΑ Αττικής σε Ευρωπαϊκό επίπεδο από τον Διευθυντή του κο Νικολαρόπουλο, ενώ τέλος δόθηκε και η δυνατότητα για αρκετές ερωτήσεις προς τους ομιλητές από τους συμμετέχοντες.

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο:  https://www.interregeurope.eu/scaleup/ & https://www.ptapatt.gr/el/node/284

Το έργο Scale Up υλοποιείται από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Αττικής και χρηματοδοτείται από το Interreg Europe και από Εθνικούς Πόρους

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο