Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σε λειτουργία η Διαδικτυακή Πλατφόρμα “Re-open EU” της ΕΕ

Περιεχόμενο

Τη διαδικτυακή πλατφόρμα “Re-open EU”  θέτει σε λειτουργία σήμερα 15 Ιουνίου η Ευρωπαϊκή Επιτροπή η οποία θα δίνει στους ταξιδιώτες όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τον προορισμό τους με στόχο οι Ευρωπαίοι πολίτες να ταξιδεύουν με ασφάλεια αυτό το καλοκαίρι λόγω των ειδικών συνθηκών που δημιουργήθηκαν με τον COVID-19.

Η εφαρμογή θα παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τα σύνορα, τα μέσα μεταφοράς, τους περιορισμούς και τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα ανακοινώθηκε στις 13 Μαΐου στο πρόγραμμα για τον Τουρισμό και τέθηκε πλέον σε κυκλοφορία ενώ διατίθεται σε όλες τις γλώσσες για τη διευκόλυνση των Ευρωπαίων.

Η πλατφόρμα επίσης περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με συστήματα πιστωτικών κουπονιών τα οποία δίνουν τη δυνατότητα να στηρίξουν τα αγαπημένα τους ξενοδοχεία ή εστιατόρια με την αγορά κουπονιών για μελλοντική διαμονή. Τα πιστωτικά κουπόνια βοηθούν τις επιχειρήσεις να ξεπεράσουν τα σημεία συμφόρησης των ταμειακών ροών με υπηρεσίες που παρέχονται σε μεταγενέστερο στάδιο. Ο πελάτης θα καταβάλει το ποσό το οποίο θα καταλήγει άμεσα στον πάροχο υπηρεσιών. Στόχος είναι η καλύτερη σύνδεση των συμμετεχουσών επιχειρήσεων και των ενδιαφερόμενων πελατών.

https://reopen.europa.eu/el

 

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο